Audio

Hos BM Music har vi mere end 20 års erfaring med bearbejdning af lyd. Herunder kan du klikke dig ind og læse mere om hvordan vi arbejder med lyd og musik.

Musikindspilning

BM Music tilbyder gode faciliteter til indspilning af al slags musik i hyggelige omgivelser. Vi har et stort studie til indspilning af kor, bands osv. med separat rum til trommeoptagelse. Studiet er udstyret med den nyeste teknik indenfor digital lydoptagelse og -redigering.

Studiets teknikere har stor erfaring fra indspilninger af mange forskellige genrer af musik og er desuden selv udøvende musikere, komponister og producere. Vi giver gerne et par råd med mht. alt lige fra arrangement og instrumentering til alle de tekniske aspekter ved indspilning og mix.

Mangler I musikere, har vi et omfattende netværk af professionelle musikere på de fleste instrumenter, der kan stå til jeres rådighed.

Vi laver også live-optagelser ”on location” af koncerter osv. ligesom vi også kan lave lydoptagelser til film/tv udenfor studiet.

Filmmusik & jingles

BM Music har mere end 20 års erfaring med at komponere og producere filmmusik, jingles og reklamer. Vi har leveret jingles til de mest populære tv-udsendelser på DR og til radioprogrammer, lydsiden til reklamer på TV-2 og forskellige lokalradiostationer, samt filmmusik til større udgivelser. 

Vi har stor fokus på dine ønsker i forbindelse med produktion af musik. Det er vigtigt for os at musikken afspejler stemningen og budskabet i produktionen, således at der skabes et helhedsindtryk.

Mix af lydspor

I mixet redigeres hvert enkelt spor i optagelsen og det samlede lydbillede dannes. Dette gælder uanset om det er projekter med mange eller få spor.

Mix af lydspor finder både sted i forbindelse med indspilning af musik og lydspor til brug i DVD-produktion. Men selv ved dubbing og voiceovers/speaks med kun en enkelt stemme er det yderst vigtigt, at man får lavet et lydbillede der giver plads til, at man kan høre det hele.

Mixet foregår på THX®-godkendte monitor-systemer.

Mastering af lydspor

Mastering er den sidste finpudsning af det overordnede lydbillede, før lydsporet kommer på CD eller DVD.

Mastering af lydspor kan både være i forbindelse med indspilning af musik, tidligere indspillet musik og lydspor til brug i DVD-produktion.

Ved mastering fremhæves det dynamiske indtryk og evt. uønsket støj kan i høj grad fjernes.

Dubbing & voiceover/speak

Vi laver dubbing og voiceover/speak til mange forskellige ting. Det kan være alt fra speak på reklamer, over speak/voiceover på forskellige sprog på dokumentar-programmer, til dubbing af tegnefilm på forskellige sprog, med flere skuespillere.

Vi bruger udelukkende professionelle skuespillere både til dubbing og speak/voiceover. Hvis du har specielle ønsker mht. valg af skuespillere tager vi også hensyn til det.

Soundbranding

Ordet “Branding” har i de sidste år været det ypperste, når reklamefolk har fået til opgave, at få den almene forbruger til at genkende et produkt eller en virksomhed, via nøje planlægning af en markedsføringskampagne, produktion af det helt rigtige logo, website, osv. Altsammen arbejder sammen om det ene mål, genkendelse… genkendelse af logo, genkendelse af reklametekst osv.

Soundbranding arbejder indenfor samme effektgenre, når man snakker video og lyd, 

eks. indenfor radioreklamer. 

Hvor mange sekunder skal du høre af en bestemt jingle i en radioreklame, før du ved hvilken virksomhed eller hvilket produkt der er tale om..? Sid med ryggen til dit TV og lyt til reklamerne…ganske få sekunder og du er helt med på hvilken reklame der er tale om. Dét er Soundbranding, få forbrugeren til at genkende dig og dit produkt, på kortest mulige tid.

BM-Music er din sparringspartner, når det kommer til Soundbranding.